Ontwikkeling van een app van idee tot publicatie in de App Stores

Demonstratie op 5 september a.s.

Snel en efficiënt transformeren naar de cloud

De mogelijkheden

Met onze aanpak uw app snel online

Meer informatie

@rubicongroupnl

Microsoft Gold Partner voor custom applications, Office 365, data analytics, apps en cloud.

Wij adviseren over het inzetten van vernieuwende technologie in primaire processen. Van architectuurontwerp en optimalisatie van bestaande ICT tot aan het ontwerpen, realiseren en beheren van de gekozen Microsoft-oplossing(en). Al bijna 20 jaar boeken wij snel resultaat voor onze klanten. Rubicon verzorgt uw complete vraagstelling op basis van bewezen technologieën, senior expertise en een duidelijke aanpak.

Lees meer

Actueel

Data-analyse in Excel en Power BI

Onze principal consultant Michiel Rozema is één van de auteurs van het Handboek Power Pivot. Power Pivot is hét gereedschap voor Business Intelligence voor Excel-gebruikers, maar vormt ook het hart van Microsoft Power BI.

Lees meer

Combinatie SQL Server en Power BI zorgt voor breed inzetbaar systeem

UW Reïntegratie (UW) en Rubicon hebben gezamenlijk een nieuw managementinformatiesysteem gerealiseerd voor UW. Dit nieuwe systeem helpt met het verder optimaliseren van de interne sturing en de informatievoorziening.

Lees meer

Vernieuwd klantportaal voor SBB live

Het mede door Rubicon ontwikkelde nieuwe klantportaal is live gegaan. Zo’n 800.000 gebruikers van de 223.000 leerbedrijven hebben toegang tot het portaal via de website maar ook via een iOS-, Android en Windows Phone app.

Lees meer

Evenementen

05

september

dinsdag

Van ontwerp, ontwikkeling tot continue monitoring van uw app

05

september

dinsdag

Staat u op het punt uw eerste mobile app te ontwikkelen? Wilt u weten hoe uw app wordt gebruikt? Wilt u meer positieve recensies in de App en Play Store? Direct kunnen acteren wanneer problemen optreden met bepaalde type devices? Kom naar onze kennissessie op 5 september a.s.

07

september

donderdag

Datamanagement in de cloud

07

september

donderdag

Wilt u uw organisatie vooruit helpen met data? Mis dan deze ‘Azure Explained’-sessie op 7 september a.s. niet. We laten met concrete voorbeelden en demonstraties zien hoe de dataservices van Microsoft werken.

12

september

dinsdag

Is mijn data veilig in de cloud?

12

september

dinsdag

Het Office 365 Security & Compliance Center is het one-stop portaal om uw data binnen Office 365 te beschermen. Op 12 september a.s. laten we u de mogelijkheden zien.
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden