Stapsgewijs overgaan van SQL Server 2016 on-premise naar Azure Cloud

Kom naar onze sessie op 30 mei a.s.

Snel en efficiënt transformeren naar de cloud

De mogelijkheden

Met onze aanpak uw app snel online

Meer informatie

Onlangs verschenen

Onze principal consultant Michiel Rozema schreef hét handboek voor Power Pivot

Lees meer

Microsoft Gold Partner voor custom applications, Office 365, data analytics, apps en cloud.

Wij adviseren over het inzetten van vernieuwende technologie in primaire processen. Van architectuurontwerp en optimalisatie van bestaande ICT tot aan het ontwerpen, realiseren en beheren van de gekozen Microsoft-oplossing(en). Al bijna 20 jaar boeken wij snel resultaat voor onze klanten. Rubicon verzorgt uw complete vraagstelling op basis van bewezen technologieën, senior expertise en een duidelijke aanpak.

Lees meer

Actueel

Data-analyse in Excel en Power BI

Onze principal consultant Michiel Rozema is één van de auteurs van het Handboek Power Pivot. Power Pivot is hét gereedschap voor Business Intelligence voor Excel-gebruikers, maar vormt ook het hart van Microsoft Power BI.

Lees meer

Combinatie SQL Server en Power BI zorgt voor breed inzetbaar systeem

UW Reïntegratie (UW) en Rubicon hebben gezamenlijk een nieuw managementinformatiesysteem gerealiseerd voor UW. Dit nieuwe systeem helpt met het verder optimaliseren van de interne sturing en de informatievoorziening.

Lees meer

Vernieuwd klantportaal voor SBB live

Het mede door Rubicon ontwikkelde nieuwe klantportaal is live gegaan. Zo’n 800.000 gebruikers van de 223.000 leerbedrijven hebben toegang tot het portaal via de website maar ook via een iOS-, Android en Windows Phone app.

Lees meer

Evenementen

30

mei

dinsdag

Stapsgewijs van SQL Server 2016 (BI) on-premise naar Azure Cloud

30

mei

dinsdag

Veel organisaties zien de voordelen van de cloud. De manier om gecontroleerd over te gaan naar de cloud is vaak niet bekend. Tijdens deze sessie op 30 mei a.s. gaan we in op het stapsgewijs opbouwen van een hybrid cloud of cloud dataplatform. Met een bestaand on-premise SQL Server-platform als vertrekpunt.

13

juni

dinsdag

Van bestanden delen naar efficiënt samenwerken

13

juni

dinsdag

Tijdens deze sessie op 13 juni a.s. staan we stil bij de mogelijkheden die Office 365 biedt, uiteraard met functionele live demo’s. We zorgen voor een helder overzicht wanneer welke tool het beste kan worden ingezet. We sluiten de sessie af met een heldere aanpak hoe u de diensten wel of juist niet (ook dat kan soms verstandig zijn) kunt uitrollen binnen uw eigen organisatie.

20

juni

dinsdag

Gegevensuitwisseling met derden onder controle

20

juni

dinsdag

Een betrouwbare centrale service voor de levering van uw informatie aan derden? Uw communicatie tussen verschillende externe partijen vergemakkelijken? De Microsoft Azure Service Bus is een betrouwbare service voor de levering van informatie. Tijdens deze kennissessie op 20 juni a.s. krijgt u een overzicht van de basisbeginselen van Azure Service Bus. Aan de hand van een praktijkcase wordt de werking gedemonstreerd.
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden