Rubicon is uw adviespartner en ICT leverancier

Rubicon staat als organisatie opgesteld om klanten volledig bij te staan met hun vraagstukken om vernieuwende technologie in te zetten in hun primaire processen. Wij zijn uw partner van architectuur ontwerp en optimalisatie van bestaande ICT tot aan het ontwerpen, realiseren en beheren van de gekozen oplossing(en).

 

Rubicon SharePoint migratie aanpak voor een migratie zonder problemen

Rubicon heeft haar uitgebreide migratie ervaring samengevat tot een bewezen aanpak voor migraties naar de nieuwste versie of  naar de Cloud/SharePoint Online. Deze aanpak is de basis voor een succesvolle migratie. Lees meer
SharePoint_logo_2013.png
Rubicon zoekt ervaren Microsoft professionals!

Wij zijn op zoek naar Microsoft professionals die in hun eigen talenten geloven en die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging! Ben je SharePoint-, Business Intelligence- of op een ander vlak Microsoft expert dan gaan wij graag de dialoog met je aan.

Interesse? Bekijk dan nu onze vacatures en reageer!

Edu Insights voor Office 365 Management informatie voor het onderwijs

Edu Insights voor Office 365 biedt onderwijsmanagers een online portaal met prestatie-indicatoren en rapportages. Gebaseerd op onderwijsstandaarden afkomstig van o.a. Min. OC&W, DUO en Edu Arte.

Lees meer

 

 

 • 18
  september
  2014

  Cloud computing: Een hype of de nieuwe norm?

  Een Round Table Sessie met als centraal discussiethema ‘Cloud computing: Een hype of de nieuwe norm?’. Een sessie waarin kennisuitwisseling en het bouwen en onderhouden van persoonlijke netwerken centraal staat.
  Meer
 • 25
  september
  2014

  Power BI voor financials

  Power BI is krachtig, is mooi en erg gebruikersvriendelijk. Laat u overtuigen op ons event "Power BI voor financials" waar wij u aan de hand van enkele live cases laten zien hoe Power BI door organisaties nu wordt ingezet.
  Meer
 • Nieuwe technologische pijlers in de spotlights

  Eerder heeft u kunnen lezen dat Rubicon 2013 met een succesvolle groei heeft afgesloten. Dit wordt primair gedreven door een aantal nieuwe technologische pijlers in onze dienstverlening, die wij strategisch omarmen in onze groeiende expertise opbouw.
  Meer
 • Rubicon begeleidt ziekenhuis met Managementinformatieportaal

  Een groot ziekenhuis in het westen van Nederland werkt samen met Rubicon aan de realisatie van een Managementinformatieportaal met als doel het eenvoudig en laagdrempelig aanbieden van managementinformatie aan divisie- en zorgmanagers.
  Meer
 

 Direct naar: