Rubicon is uw adviespartner en ICT leverancier

Rubicon staat als organisatie opgesteld om klanten volledig bij te staan met hun vraagstukken om vernieuwende technologie in te zetten in hun primaire processen. Wij zijn uw partner van architectuur ontwerp en optimalisatie van bestaande ICT tot aan het ontwerpen, realiseren en beheren van de gekozen oplossing(en).

Rubicon SharePoint migratie aanpak voor een migratie zonder problemen

Rubicon heeft haar uitgebreide migratie ervaring samengevat tot een bewezen aanpak voor migraties naar de nieuwste versie of  naar de Cloud/SharePoint Online. Deze aanpak is de basis voor een succesvolle migratie. Lees meer
SharePoint_logo_2013.png
Rubicon zoekt ervaren Microsoft professionals!

Wij zijn op zoek naar Microsoft professionals die in hun eigen talenten geloven en die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging! Ben je SharePoint-, Business Intelligence- of op een ander vlak Microsoft expert dan gaan wij graag de dialoog met je aan.

Interesse? Bekijk dan nu onze vacatures en reageer!

Rubicon Support Center


Het Rubicon Support Center levert diverse vormen van gespecialiseerde support voor nagenoeg alle Microsoft technologieën.  

Maakt u gebruik van onze beheerdiensten dan kunt u
hier inloggen.

 

 

 

  • Michiel Rozema maakt overstap naar Rubicon

    Michiel Rozema maakt per 1 januari de overstap van Microsoft naar Rubicon. Rozema was als Data Insight Lead bij Microsoft ruim 8 jaar verantwoordelijk voor business intelligence en big data.
    Meer
  • Rubicon als enige Microsoft-partner geselecteerd voor verzorgen CIE BI-sessies

    Rubicon is, als Microsoft Gold Partner op het gebied van Business Intelligence, door Microsoft geselecteerd om vijftig experience sessies omtrent Business Intelligence met Office 365 te verzorgen.
    Meer
 

 Direct naar: