Rubicon is uw adviespartner en ICT leverancier

Rubicon staat als organisatie opgesteld om klanten volledig bij te staan met hun vraagstukken om vernieuwende technologie in te zetten in hun primaire processen. Wij zijn uw partner van architectuur ontwerp en optimalisatie van bestaande ICT tot aan het ontwerpen, realiseren en beheren van de gekozen oplossing(en).

Rubicon SharePoint migratie aanpak voor een migratie zonder problemen

Rubicon heeft haar uitgebreide migratie ervaring samengevat tot een bewezen aanpak voor migraties naar de nieuwste versie of  naar de Cloud/SharePoint Online. Deze aanpak is de basis voor een succesvolle migratie. Lees meer
SharePoint_logo_2013.png








Rubicon zoekt ervaren Microsoft professionals!

Wij zijn op zoek naar Microsoft professionals die in hun eigen talenten geloven en die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging! Ben je SharePoint-, Business Intelligence- of op een ander vlak Microsoft expert dan gaan wij graag de dialoog met je aan.

Interesse? Bekijk dan nu onze vacatures en reageer!

Rubicon Support Center


Het Rubicon Support Center levert diverse vormen van gespecialiseerde support voor nagenoeg alle Microsoft technologieën.  

Maakt u gebruik van onze beheerdiensten dan kunt u
hier inloggen.

 

 

 

 • 04
  november
  2014

  IT master in één dag

  De training ‘IT Master in één dag’ presenteert in vogelvlucht alle belangrijke onderwerpen op het gebied van IT management. Bondig en toch volledig. Een training die uw visie op IT zal veranderen.
  Meer
 • Eerste Round Table Sessie smaakt naar meer

  Geld is een van de eerste economische innovaties. Vandaag gaan we het hebben over een andere innovatie met economische impact: de cloud. Voor herhaling vatbaar, was de gezamenlijke conclusie van de deelnemers.
  Meer
 • Nieuwe technologische pijlers in de spotlights

  Eerder heeft u kunnen lezen dat Rubicon 2013 met een succesvolle groei heeft afgesloten. Dit wordt primair gedreven door een aantal nieuwe technologische pijlers in onze dienstverlening, die wij strategisch omarmen in onze groeiende expertise opbouw.
  Meer
 

 Direct naar: