Rubicon is uw adviespartner en ICT leverancier

Rubicon staat als organisatie opgesteld om klanten volledig bij te staan met hun vraagstukken om vernieuwende technologie in te zetten in hun primaire processen. Wij zijn uw partner van architectuur ontwerp en optimalisatie van bestaande ICT tot aan het ontwerpen, realiseren en beheren van de gekozen oplossing(en).

Rubicon SharePoint migratie aanpak voor een migratie zonder problemen

Rubicon heeft haar uitgebreide migratie ervaring samengevat tot een bewezen aanpak voor migraties naar de nieuwste versie of  naar de Cloud/SharePoint Online. Deze aanpak is de basis voor een succesvolle migratie. Lees meer
SharePoint_logo_2013.png
Rubicon zoekt ervaren Microsoft professionals!

Wij zijn op zoek naar Microsoft professionals die in hun eigen talenten geloven en die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging! Ben je SharePoint-, Business Intelligence- of op een ander vlak Microsoft expert dan gaan wij graag de dialoog met je aan.

Interesse? Bekijk dan nu onze vacatures en reageer!

Rubicon Support Center


Het Rubicon Support Center levert diverse vormen van gespecialiseerde support voor nagenoeg alle Microsoft technologieën.  

Maakt u gebruik van onze beheerdiensten dan kunt u
hier inloggen.

 

 

 

 • 21
  april
  2015

  SQL Server 2014 Business Intelligence overview

  In deze kennissessie brengen we u op de hoogte van de mogelijkheden van Business Intelligence met SQL Server 2014. Een overview wordt gegeven van de beschikbare functionaliteit, tools en toepassingsmogelijkheden.
  Meer
 • 21
  april
  2015

  Power BI voor Microsoft BI professionals

  Deze kennissessie over Microsoft Power BI is speciaal voor Microsoft BI professionals. Heb je ervaring met SQL Server, SSAS, SSRS en andere BI-componenten en wil je meer weten over de nieuwste ontwikkelingen in Power BI? Dan is deze sessie voor jou.
  Meer
 • Eerste Power Pivot gebruikersdag bij Rubicon

  ​Op 14 maart is bij Rubicon de eerste Power Pivot gebruikersdag gehouden. De dag was een groot succes en velen gingen met nieuwe ideeën en extra kennis naar huis, met als belangrijkste vraag: Wanneer is de volgende gebruikersdag?
  Meer
 • Rubicon spreekt tijdens SQLBits XIV in Londen

  SQLBits is de grootste SQL Server conferentie in Europa. Tijdens dit event spreekt Big Data consultant Jan Pieter Posthuma over ‘Hadoop: From Hive with Stinger to Tez’.
  Meer
 

 Direct naar: