Rubicon is uw adviespartner en ICT leverancier

Rubicon staat als organisatie opgesteld om klanten volledig bij te staan met hun vraagstukken om vernieuwende technologie in te zetten in hun primaire processen. Wij zijn uw partner van architectuur ontwerp en optimalisatie van bestaande ICT tot aan het ontwerpen, realiseren en beheren van de gekozen oplossing(en).

Rubicon SharePoint migratie aanpak voor een migratie zonder problemen

Rubicon heeft haar uitgebreide migratie ervaring samengevat tot een bewezen aanpak voor migraties naar de nieuwste versie of  naar de Cloud/SharePoint Online. Deze aanpak is de basis voor een succesvolle migratie. Lees meer
SharePoint_logo_2013.png
Rubicon zoekt ervaren Microsoft professionals!
 

Wij zijn op zoek naar Microsoft professionals die in hun eigen talenten geloven en die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging! Ben je SharePoint-, Business Intelligence- of op een ander vlak Microsoft expert dan gaan wij graag de dialoog met je aan.

Interesse? Bekijk dan nu onze vacatures en reageer!

Rubicon Support ontzorgt! 


Het Rubicon Support Center (RSC) ontzorgt opdrachtgevers van Rubicon, die in toenemende mate behoefte hebben aan ondersteuning bij het beheren van hun Microsoft omgevingen. Lees meer  

Maakt u gebruik van onze beheerdiensten dan kunt u
hier inloggen.

 

 

 

 • 03
  november
  2015

  Power BI voor Microsoft BI professionals

  Deze kennissessie over Microsoft Power BI is speciaal voor Microsoft BI professionals. Heb je ervaring met SQL Server, SSAS, SSRS en andere BI-componenten en wil je meer weten over de nieuwste ontwikkelingen in Power BI? Dan is deze sessie voor jou.
  Meer
 • 19
  november
  2015

  SharePoint 2016: de evolutie van SharePoint

  In de tweede helft van dit jaar komt Microsoft uit met de volgende on premises versie van SharePoint, SharePoint Server 2016. Rubicon laat u tijdens deze kennissessie graag kennis maken met het nieuwe SharePoint Server 2016.
  Meer
 • Rubicon sponsor van SQL Zaterdag

  Op zaterdag 26 september organiseert PASS Nederland, DE Nederlandstalige community voor SQL Server, alweer voor de 9de keer SQL Zaterdag. Rubicon sponsort dit initiatief voor SQL Server professionals.
  Meer
 • Visie op Enterprise App Development

  Onze visie op het gebied van mobile device integratie in het bestaande applicatie en infrastructuur landschap is, dat organisaties deze ontwikkeling moeten omarmen.
  Meer
 

 Direct naar: