Rubicon is uw adviespartner en ICT leverancier

Rubicon staat als organisatie opgesteld om klanten volledig bij te staan met hun vraagstukken om vernieuwende technologie in te zetten in hun primaire processen. Wij zijn uw partner van architectuur ontwerp en optimalisatie van bestaande ICT tot aan het ontwerpen, realiseren en beheren van de gekozen oplossing(en).

Rubicon SharePoint migratie aanpak voor een migratie zonder problemen

Rubicon heeft haar uitgebreide migratie ervaring samengevat tot een bewezen aanpak voor migraties naar de nieuwste versie of  naar de Cloud/SharePoint Online. Deze aanpak is de basis voor een succesvolle migratie. Lees meer
SharePoint_logo_2013.png
Rubicon zoekt ervaren Microsoft professionals!

Wij zijn op zoek naar Microsoft professionals die in hun eigen talenten geloven en die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging! Ben je SharePoint-, Business Intelligence- of op een ander vlak Microsoft expert dan gaan wij graag de dialoog met je aan.

Interesse? Bekijk dan nu onze vacatures en reageer!

Rubicon Support Center


Het Rubicon Support Center levert diverse vormen van gespecialiseerde support voor nagenoeg alle Microsoft technologieën.  

Maakt u gebruik van onze beheerdiensten dan kunt u
hier inloggen.

 

 

 

 • 26
  mei
  2015

  Big Data: de hype voorbij

  Het is een onderwerp dat bijna wekelijks in het nieuws is: Big Data. Wat zit er achter de hype? En hoe komt u erachter wat de waarde van uw bedrijfsdata is? Daarover praten we u bij tijdens deze kennissessie.
  Meer
 • 28
  mei
  2015

  Samenwerken en een Social Intranet met de Rubicon SharePoint oplossingen

  SharePoint is een platform dat ingezet kan worden voor een legio aan bedrijfsoplossingen. Tijdens deze demodag staan wij samen met u stil bij de top 5 bedrijfsoplossingen die u met SharePoint kunt invullen.
  Meer
 • Eerste Power Pivot gebruikersdag bij Rubicon

  ​Op 14 maart is bij Rubicon de eerste Power Pivot gebruikersdag gehouden. De dag was een groot succes en velen gingen met nieuwe ideeën en extra kennis naar huis, met als belangrijkste vraag: Wanneer is de volgende gebruikersdag?
  Meer
 • Rubicon spreekt tijdens SQLBits XIV in Londen

  SQLBits is de grootste SQL Server conferentie in Europa. Tijdens dit event spreekt Big Data consultant Jan Pieter Posthuma over ‘Hadoop: From Hive with Stinger to Tez’.
  Meer
 

 Direct naar: