Rubicon is uw adviespartner en ICT leverancier

Rubicon staat als organisatie opgesteld om klanten volledig bij te staan met hun vraagstukken om vernieuwende technologie in te zetten in hun primaire processen. Wij zijn uw partner van architectuur ontwerp en optimalisatie van bestaande ICT tot aan het ontwerpen, realiseren en beheren van de gekozen oplossing(en).

Rubicon SharePoint migratie aanpak voor een migratie zonder problemen

Rubicon heeft haar uitgebreide migratie ervaring samengevat tot een bewezen aanpak voor migraties naar de nieuwste versie of  naar de Cloud/SharePoint Online. Deze aanpak is de basis voor een succesvolle migratie. Lees meer
SharePoint_logo_2013.png
Rubicon zoekt ervaren Microsoft professionals!

Wij zijn op zoek naar Microsoft professionals die in hun eigen talenten geloven en die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging! Ben je SharePoint-, Business Intelligence- of op een ander vlak Microsoft expert dan gaan wij graag de dialoog met je aan.

Interesse? Bekijk dan nu onze vacatures en reageer!

Rubicon Support Center


Het Rubicon Support Center levert diverse vormen van gespecialiseerde support voor nagenoeg alle Microsoft technologieën.  

Maakt u gebruik van onze beheerdiensten dan kunt u
hier inloggen.

 

 

 

 • 04
  juni
  2015

  Hoe passen Office 365 en SharePoint Online in uw IT strategie?

  We staan stil bij de business waarde van Office 365 voor uw organisatie en geven een overzicht van Office 365. We brengen de mogelijk- en onmogelijkheden van Office 365 in kaart en kijken naar de “business case” van cloud als platform.
  Meer
 • 19
  november
  2015

  SharePoint 2016: de evolutie van SharePoint

  Tijdens de Microsoft Ignite zal Microsoft ons vertellen wat we van de volgende versie van SharePoint allemaal kunnen verwachten. Rubicon laat u tijdens deze kennissessie graag kennis maken met het nieuwe SharePoint Server 2016.
  Meer
 • Eerste Power Pivot gebruikersdag bij Rubicon

  ​Op 14 maart is bij Rubicon de eerste Power Pivot gebruikersdag gehouden. De dag was een groot succes en velen gingen met nieuwe ideeën en extra kennis naar huis, met als belangrijkste vraag: Wanneer is de volgende gebruikersdag?
  Meer
 • Rubicon spreekt tijdens SQLBits XIV in Londen

  SQLBits is de grootste SQL Server conferentie in Europa. Tijdens dit event spreekt Big Data consultant Jan Pieter Posthuma over ‘Hadoop: From Hive with Stinger to Tez’.
  Meer
 

 Direct naar: