Rubicon is uw adviespartner en ICT leverancier

Rubicon staat als organisatie opgesteld om klanten volledig bij te staan met hun vraagstukken om vernieuwende technologie in te zetten in hun primaire processen. Wij zijn uw partner van architectuur ontwerp en optimalisatie van bestaande ICT tot aan het ontwerpen, realiseren en beheren van de gekozen oplossing(en).

Rubicon SharePoint migratie aanpak voor een migratie zonder problemen

Rubicon heeft haar uitgebreide migratie ervaring samengevat tot een bewezen aanpak voor migraties naar de nieuwste versie of  naar de Cloud/SharePoint Online. Deze aanpak is de basis voor een succesvolle migratie. Lees meer
SharePoint_logo_2013.png
Rubicon zoekt ervaren Microsoft professionals!

Wij zijn op zoek naar Microsoft professionals die in hun eigen talenten geloven en die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging! Ben je SharePoint-, Business Intelligence- of op een ander vlak Microsoft expert dan gaan wij graag de dialoog met je aan.

Interesse? Bekijk dan nu onze vacatures en reageer!

Rubicon Support Center


Het Rubicon Support Center levert diverse vormen van gespecialiseerde support voor nagenoeg alle Microsoft technologieën.  

Maakt u gebruik van onze beheerdiensten dan kunt u
hier inloggen.

 

 

 

 • 12
  maart
  2015

  Met Microsoft Power BI uw organisatie beter laten functioneren

  Hoe kan Microsoft Power BI uw organisatie beter laten functioneren? Ontdek het tijdens deze kennissessie, waarin u niet alleen kennis maakt met de onderdelen van Power BI, maar ook leert waar en hoe Power BI in uw organisatie van waarde kan zijn.
  Meer
 • 19
  maart
  2015

  Migreer ik mijn SharePoint platform naar de nieuwste versie of naar de Cloud?

  Krijg tijdens deze demodag inzicht in de verschillende migratie scenario’s die u heeft wanneer u wilt migreren van een oudere versie naar de laatste versie van SharePoint of SharePoint Online.
  Meer
 • Rubicon spreekt tijdens SQLBits XIV in Londen

  SQLBits is de grootste SQL Server conferentie in Europa. Tijdens dit event spreekt Big Data consultant Jan Pieter Posthuma over ‘Hadoop: From Hive with Stinger to Tez’.
  Meer
 • Self-service business intelligence: een goed idee?

  Business Intelligence staat al jaren bovenaan de prioriteitenlijst van CIO’s en CFO’s. Tegelijk staat self-service BI sterk in de belangstelling. Is self-service BI de oplossing voor een goede informatievoorziening?
  Meer
 

 Direct naar: