Augmented Reality voor het bedrijfsleven: HoloLens

De kansen die de HoloLens en Augmented Reality bieden voor het bedrijfsleven zijn ongekend

Augmented Reality is alom aanwezig, tenminste volgens de Pokémon Go spelers. Het is het projecteren van een virtuele omgeving in de realiteit. Microsoft heeft sinds enkele maanden de HoloLens geïntroduceerd, initieel bedoeld om gaming een compleet nieuwe dimensie te geven, maar ook het bedrijfsleven toonde grote interesse. Want de kansen die HoloLens en Augmented Reality bieden voor het bedrijfsleven zijn ongekend:

  • Uw klanten producten laten samenstellen in real time met direct de visualitie van het eindresultaat.
  • Uw productontwikkeling visualiseren in real time: kijk hier wat bijvoorbeeld Volvo Cars heeft ontwikkeld als prototype: https://www.youtube.com/watch?v=DilzwF90vec.
  • Face to face contact met uw klant en samen ontwerpen bekijken.
  • Klantondersteuning met real time Skype video, tonen van instructies e.d.: zie onder andere deze promotionele video: https://www.youtube.com/watch?v=4QiGYtd3qNI.

Augmented Reality zelf ervaren

Er zijn talloze toepassingen te bedenken en we staan aan de vooravond van een nieuwe ontwikkeling. Graag nemen we u mee in deze wereld van Augmented Reality. Wat betekent het voor u? Welke nieuwe kansen krijgt uw organisatie? Wij informeren u graag. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Actueel

Combinatie SQL Server en Power BI zorgt voor breed inzetbaar systeem

UW Reïntegratie (UW) en Rubicon hebben gezamenlijk een nieuw managementinformatiesysteem gerealiseerd voor UW. Dit nieuwe systeem helpt met het verder optimaliseren van de interne sturing en de informatievoorziening.

Lees meer

Vernieuwd klantportaal voor SBB live

Het mede door Rubicon ontwikkelde nieuwe klantportaal is live gegaan. Zo’n 800.000 gebruikers van de 223.000 leerbedrijven hebben toegang tot het portaal via de website maar ook via een iOS-, Android en Windows Phone app.

Lees meer

Unique Identifiers

Veel ontwikkelaars gebruiken GUID’s (Globally Unique IDentifier). Vooral omdat het makkelijk is, ze snel kunnen worden gegenereerd en ook door code. Een ID op basis van integer is minder populair. In dit blog het gemak en ongemak vanuit database oogpunt.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden