Combinatie SQL Server en Power BI zorgt voor breed inzetbaar systeem

UW Reïntegratie (UW) en Rubicon hebben gezamenlijk een nieuw managementinformatiesysteem gerealiseerd voor UW. Dit nieuwe systeem helpt UW met het verder optimaliseren van de interne sturing en de informatievoorziening. Gebruikers kunnen zelfstandig rapporten opvragen en analyses maken. Het systeem bevat een webportaal met een rijke set aan geavanceerde interactieve rapporten en intuïtieve dashboards voor de informatiedomeinen ‘Personeel en Organisatie’, ‘Cliënten’, ‘Productie’ en Financiën’.

Binnen UW hebben managers op verschillende organisatieniveaus eenvoudig toegang tot de gegevens van hun organisatie-eenheid. De aangeboden informatie is afhankelijk van aan de gebruiker toegekende autorisatie. Het systeem maakt gebruik van een datawarehouse waarbij data uit verschillende gegevensbronnen wordt gerelateerd en geïntegreerd. De betrouwbaarheid, consistentie en reproduceerbaarheid van informatie is daarmee geborgd. Lees meer>



Terug naar het overzicht

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?



Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden