Microsoft Azure: discovered

Hoe past Microsoft Azure in uw ICT-landschap?

Wilt u een eerste stap zetten richting de cloud? Meld u aan voor onze eendaagse workshop ‘Azure Discovered’. Onder leiding van een van onze ervaren cloudarchitecten verkent u of Microsoft Azure oplossingen kan bieden voor uw ICT-vraagstukken. De basis voor deze workshop is een mapping van de verschillende functionele en technologische componenten in het Microsoft Azure platform op uw eigen ICT-landschap. Hiermee ontdekt u hoe de Microsoft clouddiensten kunnen passen op uw situatie. Uiteraard worden ook overige Microsoft clouddiensten zoals Office 365 en Dynamics CRM Online daarin meegenomen. Aan het einde van de dag heeft u een helder beeld èn een overzicht van concrete projecten die u kunt opnemen in uw ICT-roadmap.

Biedt Microsoft Azure oplossingen voor úw ICT-vraagstukken?

Onze ‘Azure Discovered’-workshop is bedoeld om op strategisch en tactisch niveau te onderzoeken hoe de clouddiensten van Microsoft passen binnen uw toekomstige ICT-landschap. Hierbij is zowel de inbreng vanuit de business als de eigen ICT-organisatie van belang. Het is daarom het meest effectief als ‘beslissers en beïnvloeders’ uit zowel de business (informatiemanagement) als ICT-organisatie (CIO, IT-management, enterprise- en projectarchitecten) aan de workshop deelnemen.

Om de workshop goed voor te bereiden en er het maximale rendement uit te halen, vindt twee weken voorafgaand aan de workshop een vraaggesprek plaats met de belangrijkste stakeholders binnen uw organisatie. Op basis van deze gesprekken wordt een programma op maat vastgesteld dat zo goed mogelijk aansluit op uw vraagstelling. De resultaten van de workshop worden door ons vastgelegd in een cloud assessment. Dit document ontvangt u in de vorm van een PowerPoint-presentatie en omvat onder andere een concrete roadmap met cloud projecten die u kunt opnemen in uw projectenkalender. 

Bent u geïnteresseerd in onze ‘Azure Discovered’-workshop? Neem dan contact met ons op, telefonisch via (0347) 35 88 00 of per e-mail: marketing@rubicon.nl.Terug naar het overzicht

Klantcases

Efficiëntere business processen in de cloud

Rubicon adviseerde en realiseerde een 100% cloudoplossing op basis van de sterke combinatie van Microsoft CRM Online, Office 365 en .NET Azure.

Lees meer

Advies over ICT-architectuur en uitwerking business case

Een nieuwe architectuur voor de ICT-infrastructuur en uitwerking business case.

Lees meer

Optimalisatie relatiebeheer en erkenningproces

Ontwikkeling compleet systeem voor front-office processen en Microsoft CRM voor interne bedrijfsvoering.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden