Vernieuwd klantportaal voor SBB live

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Rubicon heeft voor SBB een systeem ontwikkeld dat erkende organisaties helpt om snel een stage op te voeren. Daarmee is de stage-zoekmachine www.stagemarkt.nl meer up to date geworden. Deze week is het mede door Rubicon ontwikkelde nieuwe klantportaal MijnSBB live gegaan. Zo’n 800.000 gebruikers van de 223.000 leerbedrijven hebben toegang tot het portaal via de website maar ook via een iOS-, Android en Windows Phone app. Een bijzonder project vanwege de modulaire opzet. Nieuwe webmodules kunnen op ieder moment, vanuit elke locatie en in elke taal ontwikkeld en gekoppeld worden. Het projectmanagement is in samenwerking met nounIT uitgevoerd.

Mijnsbb


Terug naar het overzicht

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden