Azure dataplatform voor Business Reporting

Een modern cloud dataplatform voor een betrouwbaar en schaalbaar datawarehouse, ODS en Data Lake

Dataplatform dat flexibiliteit en schaalbaarheid biedt

Azure is uitermate geschikt als modern dataplatform voor Business Reporting. Een dataplatform dat flexibiliteit en schaalbaarheid biedt om te voldoen aan huidige en toekomstige gebruikerswensen. Rubicon heeft een aanpak om bestaande datawarehouse-, Data Vault- en ODS-oplossingen te migreren naar Azure (PAAS). De aanpak gaat uit van onze referentie-architectuur voor Business Reporting in Azure. 

Omgaan met grote datavolumes, piekbelastingen, ongestructureerde data, real-time data en externe gegevensbronnen

Het dataplatform is gericht op het bieden van betrouwbare en herleidbare informatie voor Business Reporting en vele andere toepassingen. Geschikt voor gebruik door Power BI en vele andere reporting tools. Na de migratie beschikt u over een modern dataplatform dat kan omgaan met grote datavolumes, piekbelastingen, ongestructureerde data, real-time data en nieuwe externe gegevensbronnen. Naar wens kan de omgeving verder worden uitgebreid met nieuwe toepassingen, zoals het voorspellen van resultaten met Predictive Analysis.

Azure PaaS-services

Het platform is gebaseerd op Azure PaaS-services zoals Azure Data Lake Store, Azure SQL, Azure datawarehouse en Azure Data Factory (SSIS). Naar wens worden hybride oplossingen met een combinatie van on-premise en cloud gerealiseerd. 

Klantcases

Met Busines Intelligence de juiste informatie beschikbaar stellen

Met Business Intelligence de juiste informatie transparant en eenduidig aan de juiste persoon beschikbaar stellen.

Lees meer

Grote Nederlandse verzekeringsmaatschappij bundelt marktinformatie per postcode

Een managementinformatiesysteem dat gegevens uit verschillende interne en externe bronnen op postcodeniveau samenvoegt.

Lees meer

Een tool voor registratie en rapportage

Studievoortgangsregistratiesysteem voor competentiegroei.

Lees meer

Actueel

Dataplatform, een greep uit de mogelijkheden

Het toenemende gebruik van sensoren (Internet of Things) en mobiele apparaten en elektronisch zakendoen, veroorzaken een enorme groei in data. Hoe houdt u al uw data onder controle?

Lees meer

Ondervinden wat het Microsoft BI-platform voor u kan betekenen?

Wilt u zelf ondervinden wat het Microsoft BI-platform voor u kan betekenen? In een dagdeel krijgt u een overzicht van het platform en kunt u met uw eigen data aan de slag in Power BI.

Lees meer

Voorspellende analyses met Machine Learning

Waar machine learning tot voor kort gelijk stond aan hoge investeringen in dure software en topspecialisten, biedt Microsoft met Azure Machine Learning een laagdrempelige clouddienst waarmee u een eenvoudige en snelle start kunt maken.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden