Advise

Uw cloudvisie en roadmap vertalen wij naar een helder stappenplan zodat uw transitie naar de cloud succesvol verloopt

Uw applicatie/functionele behoeftes centraal, niet uw huidige infrastructuur

Advisory is onze eerste dienst en stap voor een succesvolle cloud transitie. Op basis van onze procesmatige benadering, kennis van cloud oplossingen en in te zetten tools wordt snel inzichtelijk welke innovatie- en transformatiestappen mogelijk zijn. Onze benadering is daarbij uniek: wij stellen uw applicatie/functionele behoeftes centraal, niet uw huidige infrastructuur.

Advisory is zowel de principal, architect als projectmanager

Cloud Initiate is de eerste fase in het proces waarbij wij uw Cloud & Project Start Architectuur (C&PSA) definiëren voor verdere besluitvorming. Advisory is zowel de principal, architect als projectmanager en werkt nauw met u samen voor de inzet van innovatieve cloud solutions, het leveren van de services en het opstellen van de roadmap die verder gaat dan enkel de migratie of implementatie.

Geef uw digitale transformatie vandaag nog vorm door een afspraak te maken met een van onze cloud principals!

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Actueel

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden