Build

Modernisering van uw applicatielandschap in de cloud is onze passie

Voor uw vraagstuk op het gebied van Data Analytics, SharePoint, CRM, .NET of apps bent u verzekerd van een expert

U wilt zich onderscheiden in de markt. De juiste inzet van innovatieve technologie is daarin een bepalende factor. U zoekt de juiste 'echte' ICT-oplossing voor de ondersteuning van medewerkers, klanten en leveranciers. Empowerment van medewerkers en de juiste Engagement van uw klanten staat daarin centraal. En natuurlijk een geweldige eindgebruikersbeleving als vertrekpunt.

Misschien met een groeiscenario om te onderzoeken wat het beste werkt of juist direct compleet met alle functies die u helpen sneller te opereren en impact te maken. Een systeem op maat is dan de oplossing. Bij voorkeur met korte doorlooptijden, volgens een duidelijke Agile aanpak en met voorspelbare investeringen. Onze focus is het bouwen en integreren van kwalitatieve applicaties die gebaseerd zijn op de cloud binnen de volgende workloads:

  • Azure Cloud Services
  • Dataplatform en Power BI
  • Web en app (Android, iOS, Xamarin)
  • 365 (Dynamics & Office, SharePoint)
  • .NET en portals

Intelligente en gebruiksvriendelijke toepassingen

Wij helpen u de juiste keuzes te maken en kwalitatieve applicaties op te leveren die aansluiten op uw specifieke situatie. Volledig maatwerk of gebaseerd op basisoplossingen die het Microsoft-platform biedt. Integratie met andere systemen is daarin meestal noodzakelijk en door ons te realiseren. Of u nu verouderde business applicaties wilt vernieuwen, meer inzicht uit uw data wilt halen, portalen wilt inzetten of innovatieve oplossingen als apps wilt lanceren. De experts van Rubicon ondersteunen u in het complete ontwerpproces en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke toepassingen. 

Een uitgekiende digitaliseringsstrategie

Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen met een uitgekiende digitaliseringsstrategie en de beste applicaties leg dan uw wens voor aan het Rubicon Build Team.

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Actueel

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden