Innovate

100% cloud, 100% innovatie. Wilt u voorop lopen met Blockchain, Data Lakes, Artificial Intelligence of Internet of Things? Laat u verrassen door onze innovatie experts.

Innovatie management is voor elke organisatie een must. Vandaag de dag is dat 110% technologiegedreven. Voor de echte koplopers investeert Rubicon elk jaar in nieuwe ontwikkelingen om als technologiepartner te kunnen optreden in de implementatie van uw innovatieprogramma. Vanuit onze overtuiging doen we dat 100% cloud, met bewezen technologieën en zaken waar we verstand van hebben. 

Nu is de cloud al een innovatie op zich waarmee wij u uitstekend kunnen helpen maar soms gaan we samen dus net even wat verder. Op onderstaande innovatiethema’s bundelen wij onze expertises en kunt u erop vertrouwen dat wij de innovatietrein in beweging zetten:

  • Blockchain en Smart Contracts.
  • Big Data en Data Lakes.
  • Mobile en Artificial Intelligence.
  • Internet of Things.

Zoekt u een technologiepartner voor uw visie op innovatie? Wij staan u deskundig terzijde zonder dat u het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Actueel

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden