Cloud integratie

Met de inzet van clouddiensten kunt u uw processen en organisatie sneller digitaliseren. Maar met het gebruik van clouddiensten komt ook altijd een integratievraagstuk mee. Want hoe kunt u uw on premise ICT laten samenwerken met clouddiensten? Wat is de meest efficiënte manier om verschillende clouddiensten te integreren tot één werkende oplossing? Hoe wisselt u gegevens uit tussen verschillende cloud applicaties zodat u uw processen integraal kunt digitaliseren? Cloud is voor Rubicon daarom in de eerste plaats een integratievraagstuk. En met de integratie van ICT-systemen zijn wij dagelijks bezig.

Microsoft Azure: hét cloud integratieplatform

Wat betreft applicatie- en data-integratie in de cloud betreft, is er geen robuuster, betrouwbaarder en rijker platform in de markt dan Microsoft Azure. Of het nu gaat om Single Sign On, Identity en Access Management, Datamanagement, Cloud Middleware of mobiele backend integratie, Microsoft Azure biedt er de oplossingen voor. Oplossingen die niet beperkt zijn tot de clouddiensten van Microsoft, maar met hetzelfde gemak integreren met bijvoorbeeld Salesforce, Box of SAP HANA. Daarnaast kan Microsoft Azure worden gebruikt voor het hosten van uw (maatwerk) applicaties.

Breed palet aan technologische mogelijkheden voor oplossen van integratievraagstukken

Bovendien biedt het Azure-platform een breed palet aan technologische mogelijkheden voor het oplossen van integratievraagstukken. Zo kunt u met Azure API management, Azure Functions, Azure Service Bus en Azure Event Grid snel en tegen lage kosten een zeer volwassen integratieplatform in de cloud realiseren.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden