Migrate

Met onze doordachte migratieaanpak op basis van senior technische expertise en tooling verloopt uw transitie geruisloos voor uw eindgebruikers

Bestaande applicaties en data worden SMART gemigreerd

Eenvoud en complexiteit worden helder van elkaar gescheiden. U weet precies waar u staat en welke onderdelen van de migratie mogelijk meer complexiteit of risico’s geven. Het projectteam dat is gespecialiseerd in verschillende workloads (Data en BI, Office 365 en SharePoint, App, Security, applicatie, integratie e.d.) ondersteunt uw organisatie gedurende de migratie met de cloud deployment en het overdragen naar het gekozen Cloud Support scenario dat bij u past. 

Een schaalbare en veilige cloud omgeving

Waar nodig worden applicaties en code aangepast om optimaal van de cloud gebruik te kunnen maken en goede monitoring mogelijk te maken. Hiermee krijgt u een schaalbare en veilige cloud omgeving. Nieuwe functionaliteiten kunnen worden meegenomen als vertrekpunt of nieuwe oplossingen kunnen voor u worden geconfigureerd. Zo maakt u van uw migratie gelijk een stap naar de toekomst! 

Is uw cloud roadmap duidelijk en heeft u een specifieke migratiebehoefte? Leg deze vandaag nog voor aan ons cloud migratie team!

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Actueel

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden