Uw dataplatform in Azure

Data en analytics toepassingen migreren of opzetten in de cloud

Bent u van plan om uw on-premises data workloads te migreren naar Azure? Wilt u een centraal dataplatform opzetten voor de hele organisatie? Of wilt u uw data organiseren conform een data mesh? Onze Azure dataplatform managed cloud service is hét vertrekpunt om deze zaken te realiseren.

Een dataplatform is een cruciaal onderdeel van de digitale strategie van uw organisatie. Als het gaat om digitaal werken, de toenemende vlucht van AI en analytics, het benutten van kansen en het mitigeren van risico’s, het begint allemaal met data. Hoe kunt u die data op een veilige, schaalbare en vindbare wijze opslaan en aanbieden? Een dataplatform in Azure biedt talrijke mogelijkheden.

Hoe pakt u dat aan en welke keuzes passen bij uw datastrategie? Zijn de eisen op het gebied van veiligheid, compliance en data lineage scherp? Om de juiste afwegingen met betrekking tot uw dataplatform te maken, kunt u gebruik maken van onze Azure dataplatform managed cloud service.

Met deze service wordt uw dataplatform gebaseerd op Azure Synapse in één keer veilig uitgerold. De opzet is gebaseerd op de laatste best practices van Microsoft en Rubicon. Het dataplatform wordt ingericht met de juiste scripts, templates, data lineage en security. Uw organisatie kan zich vervolgens focussen op de ontwikkeling van de juiste dataproducten binnen dit platform. Om het dataplatform verder in te richten, heeft u de beschikking over voorbeeld applicaties die als templates functioneren. Na oplevering monitoren wij de veiligheid, gezondheid en performance. Hiermee bent u verzekerd van de juiste aanpak voor het veilig opslaan en aanbieden van uw data.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden