De volgende stap in digitaal samenwerken met Microsoft Viva en Teams

Medewerkers ondersteunen en in hun kracht zetten

Het is belangrijker dan ooit voor organisaties dat medewerkers op een effectieve, efficiënte en prettige manier digitaal kunnen samenwerken. Toch blijft dit voor veel organisaties een uitdaging.

Ondanks de veelheid aan mogelijkheden die moderne digitale werkomgevingen bieden, verliezen medewerkers per week uren aan tijd met het zoeken naar kennis, informatie en de collega met de juiste vaardigheden die ze kan helpen met hun vragen. Hoe ondersteunt u de samenwerking, prestaties en het werkplezier van uw mensen optimaal?

Binnen vier weken verbeterde samenwerking met de Rubicon Collaboration Accelerator

Microsoft Viva - onderdeel van Microsoft 365 - is een platform waarop communicatie, kennis, onderwijs, resources en inzichten samenkomen. Viva is volledig gericht op de dagelijkse behoefte van medewerkers. Viva maakt mogelijk dat organisaties hun versplinterde digitale tools integreren in de flow van dagelijkse processen.

De Rubicon Collaboration Accelerator helpt met het versnellen van uw digitale business transformatie en met het ontsluiten van nieuwe mogelijkheden. We doen dit door u in vier weken te helpen met het ontsluiten van alle onderdelen van Microsoft Viva, zoals Topics, Learning, Connection en Insights.

Dit alles op basis van bekende best practices en onze bewezen implementatie-methodieken.

Ontsluit kennis en maak samenwerken gemakkelijker: zet uw volgende stap met Rubicon

Onder de juiste governance en ingebouwde security, helpen wij u om meer kennis van medewerkers te ontsluiten en te verbinden. Zo wordt samenwerken efficiënter en vergroot u de toegevoegde waarde en het werkplezier van elke medewerker. En versnelt u hun groei.

Rubicon is Microsoft Gold en Advanced cloud partner op de thema’s Security, Integration, Data & AI en Business Applications. We letten vanaf dag één op lifecycle management en adoptie, en zijn echte experts op het gebied van Office 365. We helpen u met onze Collaboration Accelerator graag naar uw volgende stap met digitaal samenwerken in Microsoft 365.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden