Dynamics 365

Dynamics 365 helpt uw organisatie in haar digitale transformatie

All-in-one business management oplossing

Dynamics 365 is ontworpen als een all-in-one business management oplossing die eenvoudig kan worden geïmplementeerd en geconfigureerd. Dynamics 365 integreert naadloos met uw Office 365 en on premises omgeving. En is bovendien eenvoudig uit te breiden met andere cloud-oplossingen zoals PowerApps, Flow, Power BI en meer. Zo kunt u in een korte time to market een totaaloplossing realiseren waarmee u beter inzicht heeft in en beter in contact blijft met uw klanten. 

Klant centraal

Automatiseer digitale processen waarin uw klant centraal staat en verrijk uw andere bedrijfsdata voor nog meer inzicht. Dynamics 365 helpt u een 360 graden inzicht te krijgen in alles wat rond uw klanten gebeurt. Van marketing, sales, service tot projecten. Een greep uit de mogelijkheden? Een uniforme front-end voor uw medewerkers, koppeling met eigen back office-systemen voor procesautomatisering en dataverrijking en inzet van een Portal Add-On als klantportaal. 

Dynamics 365 integratiespecialist 

Rubicon is specialist in grote Dynamics 365 implementaties waarbij het platform wordt ingezet als motor voor het automatiseren van processen, klantcentrische oplossingen, het realiseren van data centrische architecturen, klantportalen en meer. Lees meer over: 

  • Zaakgericht werken  
  • Automatiseren van uw processen 
  • Migratie 
  • Modern beheer 

Ervaren hoe Dynamics 365 uw business kan verrijken?

Wilt u meer inzicht in dit business platform van Microsoft en ervaren hoe het uw business kan verrijken? Dan raden we u onze Awareness workshop aan. In een ochtend of middag laten we u graag zien wat mogelijk is met het Dynamics 365 platform op basis van uw specifieke behoeften. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Actueel

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden