Dynamics 365 migratie

Nieuwste features direct tot uw beschikking

Migratie van een maatwerk CRM-pakket, Dynamics CRM on-premise, een ander CRM pakket of zelfs een migratie tussen twee Dynamics 365 online omgevingen, wij zorgen dat dit vlot en correct verloopt.  

Veilig migreren naar de cloud 

Een overstap naar de cloud met gevoelige klantgegevens is een grote stap. Wij begrijpen dat maar al te goed en nemen u dan ook mee in het proces en laten zien hoe Dynamics op de meest veilige manier kan worden ingericht en beveiligd. 

Meer dan een migratie 

Wij zien een migratie als mogelijkheid om de huidige functionaliteiten in kaart te brengen en inventariseren welke van deze functionaliteiten met maatwerk zijn opgelost. Dit doen we enerzijds om te controleren of de functionaliteiten na de migratie intact blijven en anderzijds of het maatwerk kan worden gereduceerd en vervangen met out-of-the-box functionaliteiten. Des te meer met standaard configuratie is geïmplementeerd, des te makkelijker het in de toekomst wordt om nieuwe functionaliteiten te omarmen.  

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Actueel

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden