Employee Empowerment met Office 365

Uw medewerkers de vrijheid bieden om maximaal te presteren

Microsoft heeft met Office 365 een platform gecreëerd om alle applicaties samen te brengen met als thema samenwerken. Rubicon is dé partner die helpt uw medewerkers sterker te maken door het gebruik van Office 365. Productief zijn waar u ook bent, op elk moment met uw collega’s communiceren met de juiste apps, co-creatie op een intuïtieve manier én altijd op de hoogte zijn van uw bedrijfsvoering.

My Office 365

Office 365 is een platform dat bestaat uit standaard oplossingen. Wel zo makkelijk, u weet namelijk precies wat u kunt verwachten. Toch wilt u zorgen dat het platform zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en uw medewerkers echt sterker maakt op het vlak van samenwerking. Dit doet u door Office 365 zo in te richten dat het uw Office 365 wordt.

Zodra u Office 365 in gebruik neemt, begint uw reis pas. Het is uw treinstation richting vele bestemmingen in de vorm van een productief resultaat. De apps en tools van Office 365 zijn uw trein naar die bestemming. De dienstverlening van Rubicon zorgt ervoor dat uw medewerkers op de juiste tijd, op het juiste perron staan én dat ze de juiste trein kiezen richting de bestemming. Wij maken het uw Office 365. 

Waarom Office 365?

  • Kant en klare infrastructuur.
  • Eén platform waar u op kan blijven zolang u het nodig heeft.
  • Up-to-date software zonder dat u er iets voor hoeft te doen, upgrade- en migratietrajecten zijn verleden tijd.
  • ‘Always ready’ back ups.
  • Het meest volledige aanbod aan samenwerkings- en communicatietools.
  • Beschikbaar waar u maar wilt.
  • Veilige opslag van gegevens conform richtlijnen en regelgeving.

Klantcases

Efficiëntere business processen in de cloud

Rubicon adviseerde en realiseerde een 100% cloudoplossing op basis van de sterke combinatie van Microsoft CRM Online, Office 365 en .NET Azure.

Lees meer

Migratie van SharePoint 2007 naar SharePoint 2013 online

Een SharePoint 2013 online (Office 365)-omgeving die voldoet aan de nieuwste Microsoft-standaarden.

Lees meer

Optimalisatie relatiebeheer en erkenningproces

Ontwikkeling compleet systeem voor front-office processen en Microsoft CRM voor interne bedrijfsvoering.

Lees meer

Onze visie op

Onze visie op: SharePoint

SharePoint, een volwassen en enorm functioneel uitgebreid platform. Het biedt standaard veel functionaliteit als het gaat om samenwerken, social mogelijkheden, document en web content management, Business Intelligence services voor management informatie en dashboards, workflow en nog veel meer.

Lees meer

Onze visie op: het Microsoft-platform

Innoveren in uw bedrijfsvoering met bedrijfs- en internetapplicaties op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Of het nu nieuwe interne bedrijfssystemen betreft die uw verouderde applicaties moeten vervangen of portalen die u helpen te opereren in uw markt. De experts van Rubicon ondersteunen u in het bepalen, plannen, implementeren en beheren van applicaties en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Lees meer

Onze visie op: Web Development en .Net

Organisaties die innoverende technologie in de primaire bedrijfsvoering en ondersteunende processen succesvol toepassen, zullen betere prestaties leveren waardoor hun marktpositie versterkt. Rubicon kiest voor Microsoft vanwege de sterke hybride cloudfocus, waardoor wij in staat zijn voor onze klanten zowel on premises, cloud als hybride oplossingen te realiseren.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden