Enterprise Power BI

Power BI op grote schaal

Flexibiliteit en continuïteit

Power BI is een flexibele rapportagetool met veel toepassingsmogelijkheden. Enerzijds is de flexibiliteit de kracht van de tool, anderzijds vormt het een risico voor het borgen van continuïteit bij bedrijfskritische toepassingen van Power BI. Binnen veel organisaties is er toenemende behoefte aan het gebruik van Power BI.

Visie op gebruik en beheer

Vaak bestaat de wens om Power BI als een ICT-dienst aan te bieden aan gebruikers in de organisatie. Voor het ontwikkelen van de dienst is een duidelijke visie op het gebruik en het beheer van Power BI gewenst. Een visie die richting geeft aan het gebruik van Power BI voor managed BI en unmanaged self-service BI. Ondersteund met een referentie-architectuur voor de technische inrichting en een aanpak voor het ontwikkelen en beheren van Power BI-oplossingen.

Architectuur en governance assessment

Wij kunnen u adviseren over uw Power BI architectuur en Power BI governance. Dat doen wij door middel van een Enterprise Power BI assessment. Na het assessment heeft u een duidelijke visie op gebruik en beheer en beschikt u over een plan en aanpak voor deployment van Power BI binnen uw organisatie.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden