Hoe gezond is uw SQL server-omgeving?

Het Rubicon Support Center checkt de gezondheid van uw SQL Server-omgeving

Hoe gezond is uw SQL-server-omgeving? Wij kunnen een healthcheck uitvoeren. Onze bevindingen leggen we vast en bespreken we met u. Samen stellen we een actieplan op. Vervolgens begeleiden wij uw beheerder(s) zodat zij zelf de omgeving kunnen onderhouden. Uiteraard kunt u het beheer ook bij ons beleggen zodat u daarnaar zelf geen omkijken meer heeft.

Welke onderdelen worden gecheckt?

  • Inrichting Windows server(s).
  • Inrichting SQL server(s).
  • Configuratie SQL server(s).
  • Patchlevel SQL server(s).
  • Beheer SQL server(s).
  • Configuratie individuele databases.
  • Autorisatie SQL server(s) en databases.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn SQL server-omgeving optimaal blijft presteren?

Naast het doen van een gezondheidscheck kunnen wij een standaard SQL server-installatie opstellen zodat nieuwe SQL servers volgens best practices en een vaste structuur worden opgezet. Een uniforme inrichting geeft duidelijkheid aan beheerders en voorkomt het maken van fouten. Bovendien zorgt u ervoor dat uw SQL server-omgeving optimaal blijft presteren.

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Actueel

Combinatie SQL Server en Power BI zorgt voor breed inzetbaar systeem

UW Reïntegratie (UW) en Rubicon hebben gezamenlijk een nieuw managementinformatiesysteem gerealiseerd voor UW. Dit nieuwe systeem helpt met het verder optimaliseren van de interne sturing en de informatievoorziening.

Lees meer

Vernieuwd klantportaal voor SBB live

Het mede door Rubicon ontwikkelde nieuwe klantportaal is live gegaan. Zo’n 800.000 gebruikers van de 223.000 leerbedrijven hebben toegang tot het portaal via de website maar ook via een iOS-, Android en Windows Phone app.

Lees meer

Unique Identifiers

Veel ontwikkelaars gebruiken GUID’s (Globally Unique IDentifier). Vooral omdat het makkelijk is, ze snel kunnen worden gegenereerd en ook door code. Een ID op basis van integer is minder populair. In dit blog het gemak en ongemak vanuit database oogpunt.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden