Identity management in de cloud

Zijn vertrouwelijkheid en integriteit van uw informatie en authenticiteit en beschikbaarheid van uw IT-systemen voldoende gewaarborgd?

Na het uitvoeren van de Security Baseline Audit kan Rubicon uw omgeving verder inrichten en verbeteren. Hiervoor bieden we de volgende vier mogelijkheden:

Identity & Access Management

Rubicon draagt zorg voor een goed ingerichte Identity en Access Management (IAM) omgeving. Dit draagt niet alleen bij aan de gebruiksvriendelijkheid, maar zorgt er ook voor dat u voldoet aan regelgeving ten aanzien van compliance. Daar komt nog eens bij dat een goed ingerichte IAM ook vaak tot kostenbesparing leidt, onder andere door een reductie van het aantal helpdeskverzoeken.

Threat Protection

De Adanced Threat Protection (ATP) technologie van Microsoft biedt geavanceerde oplossingen voor het beschermen, detecteren en reageren op dreigingen. Microsoft bevindt zich in een unieke positie gezien de adoptie van Office 365, Windows 10 en Azure. Toegang tot de telemetrie en de mogelijkheid om beveiligingsoplossingen direct te integreren gecombineerd met machine learning leidt tot een geavanceerde bescherming.

Information Protection

Azure Information Protection (AIP) is een cloud oplossing die de beheerder in staat stelt om documenten en e-mail berichten te classificeren en indien gewenst te beveiligen door het gebruik van labels. AIP kan ook aanbevelingen doen aan eindgebruikers voor de classificatie van e-mails en documenten. Hierbij is de gewenste mate van vertrouwelijkheid een belangrijke graadmeter. Middels AIP is het mogelijk om deze classificatie volledig automatisch uit te voeren. Door AIP te combineren met data loss protection regels wordt het mogelijk om uw sensitieve documenten op passende wijze te beschermen.

Security Management: Security as a Service

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw volledige security uit te besteden aan het Rubicon Cloud Management Center. Hiermee leveren wij complete diensten en geavanceerde (maatwerk) oplossingen om uw beveiligingsstrategie te laten slagen. Door security as-a-service af te nemen bent u verzekerd van de best mogelijke beveiliging tegen externe indringers en interne kwaadwillenden.

Rubicon: uw Compliance & Security partner voor cloud-omgevingen. Neem contact op met onze cloud security specialisten.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden