Slimme inzet van integratie oplossingen

Vernieuwen om succesvol te blijven

Veel organisaties hebben een complex landschap van applicaties en databases. Voor het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen is gegevensuitwisseling nodig. Tussen de diverse applicaties, maar ook met toeleveranciers, transporteurs, klanten en andere partners. Het doorvoeren van wijzigingen kan in deze situatie risicovol, tijdrovend en complex zijn. Terwijl u zich juist in deze tijd eenvoudig moet kunnen aanpassen aan snel veranderende omstandigheden. Of misschien wilt u wel concurrentievoordeel behalen door innovatie en de mogelijkheden van de cloud te benutten. Hoe kunt u vernieuwen om succesvol te blijven?

De uitdaging is het vinden van de juiste mix van on-premise systemen, cloud systemen en integratie oplossingen. En een slimme inzet van integratie oplossingen uiteraard. Integratie oplossingen zorgen voor flexibiliteit en wendbaarheid, maar vragen ook om specialistische kennis. Rubicon kan u daarbij helpen. Wij snappen dat ieder bedrijf anders is en bieden een breed pallet aan maatwerkoplossingen. Zoals Azure Integration Services, Mesh Apps en Services Architecture, Dynamics 365 of API Management. Veiligheid vinden we erg belangrijk. Wij nemen uw IT zorgen uit handen en u kunt zich richten op uw kernactiviteiten.

Rubicon heeft ruime ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van integratieplatformen en adviseert over de modernisering van uw applicatielandschap. Met ons team van integratie specialisten hebben we een gedegen track record in de grootzakelijke markt en bij de overheid. We hanteren een gefaseerde aanpak en gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden