Digitale transformatie versnellen en faciliteren met een gedistribueerde architectuur

Mesh Apps and Services Architecture

Hoe ga je toekomstbestendig om met applicatie-architectuur en integratie in de cloud? En hoe zorg je dat je kunt blijven beantwoorden aan de veelheid aan vragen vanuit de business?

Managers Development, Managers Operations en Architecten voelen de noodzaak om te moderniseren en om de productiviteit van ontwikkelaars, de flexibiliteit van applicaties en de schaalbaarheid te verhogen. Veel organisaties kiezen daarom voor een gedistribueerde architectuur voor zowel nieuwe als bestaande applicaties en diensten.

Mesh Apps and Services Architecture (MASA) is een aantal jaren geleden door Gartner voorgesteld als een nieuwe applicatie architectuur. Voor het realiseren van flexibele, multi-channel, snel evoluerende, gebruikersgerichte en feature-rijke applicaties.

Maar: hoe werkt dit in een Microsoft-wereld? En hoe werkt het in de praktijk? En wat kan het opleveren?

We nemen u graag mee in Microsoft’s-visie op MASA, de cloud services die Microsoft hiervoor biedt en hoe Rubicon deze services inzet bij klanten. Benieuwd naar wat MASA is en hoe dit een onderdeel kan zijn van uw digitale transformatie? Neem contact met ons op.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden