Microsoft Cloud Adoption Framework (CAF)

Begeleiding en richting bij de journey naar de Azure cloud

U staat wellicht aan het begin van de cloud journey of u bent al een eind op weg en ervaart uitdagingen bij het succesvol migreren en moderniseren van applicaties (workloads) en het voldoen aan compliancy-eisen. De belangrijke keuzes die moeten worden gemaakt en de vele opties binnen Azure zijn soms lastig om te overzien. Microsoft en Rubicon helpen u daarbij.

Het gezamenlijk bepalen van een duidelijk en consistent pad naar de cloud is een belangrijke eerste stap bij cloud adoptie. Een goed cloud adoptieplan levert een belangrijke bijdrage aan een succesvolle migratie naar de Azure cloud. Daarbij worden de mogelijkheden van de Azure cloud optimaal benut en wordt voldaan aan security- en compliancy-eisen.

Het Microsoft Cloud Adoption Framework (CAF) is een bewezen leidraad die is ontworpen om u te helpen bij uw cloud adoptie. Of uw organisatie naar de cloud gaat of al gebruikmaakt van cloud technologieën, dit framework biedt volledige begeleiding. Van het definiëren van een strategie tot het plannen en maken van een roadmap voor het implementeren van cloud adoptie.

Microsoft Cloud Adoption Framework For Azure

In de verschillende fasen van CAF wordt binnen uw organisatie samengewerkt met stakeholders, zoals de product owner, CIO, IT-manager, CISO, compliance officer en risk manager. Het framework zorgt voor samenhang en richting en maakt het maken van breed gedragen keuzes eenvoudiger. In iedere fase van CAF kan worden gestart, CAF is geen lineair proces.

De cloud architecten en cloud experts van Rubicon ondersteunen u graag bij het gebruik van CAF en uw journey naar de cloud. Rubicon biedt naast haar expertise ook gestandaardiseerde diensten die aansluiten bij het fasen van het CAF:

  • Cloud Strategy workshops (fase Strategy)
  • Cloud Adoption Plan (fase Plan)
  • Managed Landing zones (fase Ready)
  • Migration & Modernize (fase Adopt)
  • Cloud Governance (fase Govern)
  • Cloud platform en cloud workload beheer (fase Manage)

Wilt u meer weten over cloud adoptie en wat het Microsoft Cloud Adoptie Framework (CAF) u kan bieden?

Rubicon begeleidt organisaties al jaren bij de journey naar de Azure cloud. Onder meer op het gebied van cloud-strategie, architectuur, migratie & modernisatie, security & compliancy, adoptie en cloud beheer. Het betreft grootschalige cloud-omgevingen van onder andere ministeries, financiële organisaties en enterprises. We vertellen u er graag meer over en kunnen samen met u bepalen in welke fase van CAF u het beste kunt starten en hoe wij u daarbij helpen.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden