Custom applications

Wij zorgen voor een integraal en kwalitatief eindresultaat. Een resultaat waar u trots op kunt zijn.

U wilt zich onderscheiden in de markt. De juiste inzet van innovatieve technologie is daarin een bepalende factor. Vaak zijn standaard oplossingen niet passend, kostbaar of lastig te implementeren. U zoekt de juiste 'echte' ICT-oplossing voor de ondersteuning van medewerkers, klanten en leveranciers. Misschien met een groeiscenario om te onderzoeken wat het beste werkt of juist direct compleet met alle functies die u helpen sneller te opereren. Een systeem (deels) op maat is dan de oplossing. Bij voorkeur met korte doorlooptijden, volgens een duidelijke aanpak en met voorspelbare investeringen.

Wij zijn gespecialiseerd en kunnen u helpen de juiste keuzes te maken en kwalitatieve applicaties op te leveren die aansluiten op uw specifieke situatie. Volledig maatwerk of deels gebaseerd op basisoplossingen die het Microsoft-platform biedt. Integratie met andere systemen is daarin meestal mogelijk en is door ons te realiseren. Of u nu verouderde applicaties wilt vernieuwen, portalen wilt inzetten of innovatieve oplossingen als apps wilt lanceren. De experts van Rubicon ondersteunen u in het complete ontwerpproces en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Onze maatwerk oplossingen worden op moderne wijze onder architectuur gerealiseerd door de inzet van onder andere .NET-Technologie, SharePoint, iOS, Android en Xamarin, SQL server en Dynamics CRM. Zowel in de (hybride) cloud op Azure en Office 365 als volledig in uw eigen datacenter.

Klantcases

Informatie kwalitatief verbeteren en effectief gebruiken

Een business applicatie die voorziet in wereldwijde gegevens en kennisregistratie van beschikbare producenten, leveranciers en pricing.

Lees meer

Optimalisatie relatiebeheer en erkenningproces

Ontwikkeling compleet systeem voor front-office processen en Microsoft CRM voor interne bedrijfsvoering.

Lees meer

Onze visie op

De 5 redenen van Rubicon om mobiele apps met Xamarin te ontwikkelen

​Xamarin is wereldwijd hét ontwikkelplatform voor bedrijven om vanuit één broncode applicaties te ontwikkelen voor alle mobiele platformen. Wij zijn premier partner van Xamarin, met goede redenen.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden