Office 365

Uw bedrijfsproductiviteit krijgt een boost met Office 365.

Met de diensten van Rubicon en Microsoft Office 365 wordt samenwerken en communiceren nog eenvoudiger. Mobiel werken was nooit zo makkelijk. Efficiënt communiceren, samenwerken en op de hoogte blijven van uw bedrijfsvoering.

Uw wensen, ambities en mogelijkheden in beeld

We starten de reis naar de cloud met het in beeld brengen van uw wensen, ambities en mogelijkheden. Elk bedrijf heeft een ander DNA met een eigen visie en strategie. Als Microsoft Glod Partner hebben wij een helder doel voor ogen. Wij transformeren en ‘empoweren’ bedrijven om het maximale te halen uit Microsoft Office 365, Power BI, SharePoint, Yammer en Skype voor Bedrijven.

Overgaan zonder verlies productiviteit

We helpen uw organisatie in haar transitie en migratie naar Office 365, zonder verlies van productiviteit. Office 365 is veel meer dan Office uit de cloud alleen en is geschikt voor zowel MKB als enterprise. 

Waarom Office 365?

  • Geen servers meer.
  • Software upgrades zijn verleden tijd.
  • Nooit meer back ups.
  • Een groot aanbod geïntegreerde samenwerkings- en communicatiemiddelen.
  • Overal en altijd op elk apparaat beschikbaar.
  • Veilige opslag van gegevens in de cloud.

Klantcases

Efficiëntere business processen in de cloud

Rubicon adviseerde en realiseerde een 100% cloudoplossing op basis van de sterke combinatie van Microsoft CRM Online, Office 365 en .NET Azure.

Lees meer

Migratie van SharePoint 2007 naar SharePoint 2013 online

Een SharePoint 2013 online (Office 365)-omgeving die voldoet aan de nieuwste Microsoft-standaarden.

Lees meer

Optimalisatie relatiebeheer en erkenningproces

Ontwikkeling compleet systeem voor front-office processen en Microsoft CRM voor interne bedrijfsvoering.

Lees meer

Onze visie op

Onze visie op: SharePoint

SharePoint, een volwassen en enorm functioneel uitgebreid platform. Het biedt standaard veel functionaliteit als het gaat om samenwerken, social mogelijkheden, document en web content management, Business Intelligence services voor management informatie en dashboards, workflow en nog veel meer.

Lees meer

Onze visie op: het Microsoft-platform

Innoveren in uw bedrijfsvoering met bedrijfs- en internetapplicaties op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Of het nu nieuwe interne bedrijfssystemen betreft die uw verouderde applicaties moeten vervangen of portalen die u helpen te opereren in uw markt. De experts van Rubicon ondersteunen u in het bepalen, plannen, implementeren en beheren van applicaties en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Lees meer

Onze visie op: Web Development en .Net

Organisaties die innoverende technologie in de primaire bedrijfsvoering en ondersteunende processen succesvol toepassen, zullen betere prestaties leveren waardoor hun marktpositie versterkt. Rubicon kiest voor Microsoft vanwege de sterke hybride cloudfocus, waardoor wij in staat zijn voor onze klanten zowel on premises, cloud als hybride oplossingen te realiseren.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden