Verbeter governance & security en stimuleer innovatie met het Microsoft Power Platform

De business vrijlaten om te innoveren en tegelijkertijd in control blijven?

In veel organisaties wordt nog veel gebruik gemaakt van eigen oplossingen in bijvoorbeeld Excel of zoals Dropbox. Dat brengt de nodige risico's met zich mee voor security en compliance. Toch wilt u uw mensen stimuleren en faciliteren om eigen oplossingen te bouwen.

Een low code oplossing zoals het Microsoft Power Platform is perfect geschikt om onder beheer een veilige speeltuin te creëren voor citizen developers, om shadow IT te verminderen en tegelijkertijd veilig het gat tussen de primaire systemen en eigen processen te dichten.

Maar om innovatie te stimuleren met een low code business applicatie suite zoals het Microsoft Power Platform, moet u nadenken over strategie, beleid, security en compliance. Hoe pakt u dat aan, en waar moet u beginnen?

Regel governance, security en compliance vooraf in met de Power Platform Landing Zone

Met het Power Platform wordt het gemakkelijk voor teams en citizen developers in uw organisatie om zelf data te analyseren en processen te automatiseren. Of om zelf innovatieve oplossingen en zelfs virtual agents te bouwen. Maar hoe blijft u in control bij zoveel innovatie?

Met de Rubicon Power Platform Landing Zone helpen wij u om binnen twee weken de strategische en tactische kaders in te richten waarmee het Power Platform in uw organisatie kan zorgen voor de meeste innovatie. Denk daarbij aan het automatisch uitrollen van omgevingen, het inrichten van AAD (Azure Active Directory), het inrichten van security groups in het Azure Admin center, en het automatisch koppelen van licenties en rollen & rechten.

De Power Platform Landing Zone sluit naadloos aan op onze Power Platform Governance Accelerator, een drieweekse assessment die resulteert in het inrichtingsplan.

Verbeter data, innovatie, en uw inzicht in beiden

Help uw mensen om hun werk beter en slimmer te doen, en verbeter tegelijkertijd de data in en security van uw dataplatform. En vergroot daarmee uw inzicht in de innovatie in uw organisatie.

We helpen u met onze Power Platform Landing Zone graag naar uw volgende stap in innovatie. Meer informatie? Neem direct contact met ons op.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden