Behoefte aan ondersteuning bij het beheren van uw Microsoft-omgeving?

Behoefte aan ondersteuning bij het beheren van uw Microsoft-omgeving? Uw applicaties migreren naar Azure? Kies voor het Rubicon Support Center. Een betrouwbare en kundige partner aan wie u het gehele beheer (applicaties en/of platform) of enkele taken uitbesteed. Rubicon Support ontzorgt!

In geval van verstoringen of calamiteiten direct worden geholpen?

Met een op maat gemaakt supportcontract en SLA bent u gegarandeerd van die ondersteuning. U kunt er ook voor kiezen op afroep gebruik te maken van de deskundigheid van het Rubicon Support Center.

Zekerheid of uw ICT-omgeving nog optimaal presteert?

Het Rubicon Support Center kan op uw verzoek (regelmatige) healthchecks uitvoeren op uw Microsoft-omgeving (SharePoint-platform en/of SQL Server databaseplatform) zodat uw organisatie optimaal kan presteren.

Microsoft-platform on-premises migreren naar Microsoft Cloud (Azure)?

De cloud heeft voor de specialisten van Rubicon geen geheimen. Zij zijn bijzonder goed in staat om voor uw specifieke situatie een passende cloud-aanpak te definiëren zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Van advies tot implementatie van een passende oplossing.

Applicaties, SharePoint en Cloud: Rubicon Support ontzorgt!

Technisch applicatiebeheer, onderhoud op bestaande omgevingen en het oplossen van vraagstukken op .NET applicatievlak, allemaal zaken waarbij het Rubicon Support team u mee van dienst kan zijn. Ook heeft het Support Center diepgaande expertise op het gebied van SharePoint zowel functioneel als technisch. Van implementatie tot migratie van functioneel beheer of maatwerk SharePoint apps, het Rubicon Support team kan u van dienst zijn. Kortom, Rubicon Support ontzorgt!

Klantcases

Al ruim 10 jaar vaste ICT-partner

Volledige outsourcing van de activiteiten op het gebied van advisering, applicatieontwikkeling en -beheer.

Lees meer

Efficiëntere business processen in de cloud

Rubicon adviseerde en realiseerde een 100% cloudoplossing op basis van de sterke combinatie van Microsoft CRM Online, Office 365 en .NET Azure.

Lees meer

Succesvolle migratie SharePoint

De uitdaging was de omgeving zo snel mogelijk over te zetten om daarna de Azure virtuele machines stop te zetten. Met als voordeel dat gestopte Azure-machines direct een kostenbesparing realiseren.

Lees meer

Actueel

Onze visie op: het Microsoft-platform

Innoveren in uw bedrijfsvoering met bedrijfs- en internetapplicaties op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Of het nu nieuwe interne bedrijfssystemen betreft die uw verouderde applicaties moeten vervangen of portalen die u helpen te opereren in uw markt. De experts van Rubicon ondersteunen u in het bepalen, plannen, implementeren en beheren van applicaties en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Lees meer

Onze visie op: SharePoint

SharePoint, een volwassen en enorm functioneel uitgebreid platform. Het biedt standaard veel functionaliteit als het gaat om samenwerken, social mogelijkheden, document en web content management, Business Intelligence services voor management informatie en dashboards, workflow en nog veel meer.

Lees meer

Onze visie op: Web Development en .Net

Organisaties die innoverende technologie in de primaire bedrijfsvoering en ondersteunende processen succesvol toepassen, zullen betere prestaties leveren waardoor hun marktpositie versterkt. Rubicon kiest voor Microsoft vanwege de sterke hybride cloudfocus, waardoor wij in staat zijn voor onze klanten zowel on premises, cloud als hybride oplossingen te realiseren.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden