Over Rubicon

Cloud Advisor voor een innovatieve kijk op uw ICT

Digitalisering vereist een gedegen expertise in IT architectuur, Software Development en Applicatie Lifecycle Management. U zoekt mogelijkheden om de digitale innovatie, vooral uit de cloud, snel en veilig te implementeren. Medewerkers kunnen hierdoor immers succesvoller opereren, uw klanten worden sneller en beter bediend èn u bent verzekerd van de nieuwste technologie.

Onze missie

Dé businesspartner zijn voor hoogwaardige ICT-oplossingen die om snelheid, efficiëntie en hoogwaardige expertise vragen en die bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen of verantwoordelijkheden van vandaag.

Onze visie

Organisaties die innoverende technologie in de primaire bedrijfsvoering en ondersteunende processen succesvol toepassen, zullen betere prestaties leveren waardoor hun marktpositie versterkt.

Marktleider in Microsoft cloud-technologie

Rubicon levert u senioriteit, complete diensten en geavanceerde (maatwerk)oplossingen om uw digitaliseringsstrategie te laten slagen. Volledig ondersteund door ons Cloud Management Center. Met meer dan 175 senior consultants en een gedegen trackrecord bij toonaangevende opdrachtgevers bent u verzekerd van schaalbaarheid, continuïteit en een resultaatgerichte aanpak. Iets wat u mag verwachten van een marktleider in Microsoft cloud-technologie. 

Microsoft Gold Partner

Rubicon wordt door Microsoft als een belangrijke cloud-partner gezien. Wij zijn bekroond tot Microsoft Gold Partner. Het geeft u de zekerheid dat u kunt vertrouwen op de onze expertise. Wij zijn Gold Partner op de volgende gebieden:

  • Application Integration
  • Application Development
  • Collaboration and Content
  • Cloud Productivity
  • Cloud Platform
  • Data Analytics
  • Data Platform
  • Datacenter

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Actueel

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden