Snel en efficiënt transformeren naar de cloud

De snelheid waarmee u in staat bent digitaal te transformeren, maakt het verschil.

U wilt gebruik maken van clouddiensten, maar wanneer? De snelheid waarmee u in staat bent digitaal te transformeren, maakt het verschil. Uw on premises ICT laten samenwerken met clouddiensten? Verschillende clouddiensten integreren tot één werkende oplossing? Cloud is in de eerste plaats een integratievraagstuk. En met de integratie van ICT-systemen zijn wij dagelijks bezig.

Microsoft Azure: hét cloud integratieplatform

Wat cloudintegratie betreft, is er geen robuuster, betrouwbaarder en rijker platform in de markt dan Microsoft Azure. Of het nu gaat om Single Sign On, identity en access management, datamanagement, cloud middleware of mobiele backend integratie, Microsoft Azure biedt er de oplossingen voor. Oplossingen die niet beperkt zijn tot de clouddiensten van Microsoft, maar met hetzelfde gemak integreren met bijvoorbeeld Salesforce, Box of SAP HANA. Daarnaast kan Microsoft Azure worden gebruikt voor het hosten van uw (maatwerk) applicaties.

Microsoft Azure: ook voor u?

Voor diverse klanten hebben wij geïntegreerde totaaloplossingen op basis van Microsoft Azure ontwikkeld die de kracht van het platform bewijzen. Op basis van die ervaring hebben wij een aantal speciale diensten ontwikkeld die u op weg helpen naar moderne en flexibele cloudoplossingen.

Microsoft Azure: explained

De ontwikkelingen van het Microsoft Azure-platform gaan razendsnel. Iedere maand komen er nieuwe diensten en technologiecomponenten bij en worden bestaande diensten uitgebreid en verbeterd. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en vertalen ze naar concrete toepassingsmogelijkheden. Kennismaken met de mogelijkheden? Kom naar (een van) onze ‘Azure Explained’-sessies. 

Aan de hand van concrete praktijkcases gaan we dieper in op de specifieke mogelijkheden die Microsoft Azure biedt op het gebied van cloudintegratie. Onder andere identity en access management met cloud single sign on, Office 365 integratie, Azure mobile services en big data/Internet of Things komen aan de orde. Er wordt uitgelegd wat Microsoft Azure is en hoe het kan worden ingezet om specifieke vraagstukken op te lossen. Ook demo’s van de technologie ontbreken niet. Ga naar onze evenementenkalender>>

Microsoft Azure: discovered – een op uw situatie gericht advies

Wilt u een eerste stap zetten richting de cloud? Meld u aan voor onze eendaagse workshop ‘Azure Discovered’. Onder leiding van een van onze ervaren cloudarchitecten verkent u of Microsoft Azure oplossingen kan bieden voor uw ICT-vraagstukken. De basis voor deze workshop is een mapping van de verschillende functionele en technologische componenten in het Microsoft Azure platform op uw eigen ICT-landschap. Hiermee ontdekt u hoe de Microsoft clouddiensten kunnen passen op uw situatie. Uiteraard worden ook overige Microsoft clouddiensten zoals Office 365 en Dynamics CRM Online daarin meegenomen. Aan het einde van de dag heeft u een helder beeld èn een overzicht van concrete projecten die u kunt opnemen in uw ICT-roadmap. Meer informatie>>

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Onze visie op

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden