Standaard Office 365 oplossingen

Een goed startpunt en in korte tijd een solide basis voor uw eigen samenwerkingsomgeving.

Rubicon heeft een aantal SharePoint best practices ontwikkeld tot standaard dienstverlening. Wij bieden deze standaard dienstverlening aan op basis van verschillende producten in de Office 365 suite. SharePoint Online is de welbekende applicatie, echter bieden wij ook oplossingen en inrichting op basis van Teams, Office 365 Groups, Bots en meer! 

Met de standaard oplossingen in de cloud, heeft u:

  • Een kant en klare oplossing volgens best practises.
  • Geen hardware-investering of -beheer.
  • Pay-per-user (betaal alleen voor gebruikers die het nodig hebben).
  • Korte time-to-market. De oplossing is snel in de lucht.
  • De beste begeleiding vanuit Rubicon om uw eigen wensen verder vorm te geven.
  • Lagere implementatiekosten.
  • Een heldere aanpak die u ondersteunt van A tot Z.

Klantcases

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Informatie kwalitatief verbeteren en effectief gebruiken

Een business applicatie die voorziet in wereldwijde gegevens en kennisregistratie van beschikbare producenten, leveranciers en pricing.

Lees meer

Optimalisatie informatievoorziening medewerkers

Web content management systeem voor beheer intranet maar ook als documentmanagement- en kwaliteitssysteem en zoekmachine.

Lees meer

Onze visie op

Onze visie op: SharePoint

SharePoint, een volwassen en enorm functioneel uitgebreid platform. Het biedt standaard veel functionaliteit als het gaat om samenwerken, social mogelijkheden, document en web content management, Business Intelligence services voor management informatie en dashboards, workflow en nog veel meer.

Lees meer

Onze visie op: het Microsoft-platform

Innoveren in uw bedrijfsvoering met bedrijfs- en internetapplicaties op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Of het nu nieuwe interne bedrijfssystemen betreft die uw verouderde applicaties moeten vervangen of portalen die u helpen te opereren in uw markt. De experts van Rubicon ondersteunen u in het bepalen, plannen, implementeren en beheren van applicaties en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Lees meer

Enterprise apps: wat is uw strategie?

De manier waarop we werken verandert, de eisen die we aan applicaties stellen ook. 24 uur per dag verwachten we dat ze online zijn, 24 uur per dag verwachten we dat de updates worden verwerkt. Ongeacht de gekoppelde bronnen, ongeacht de formaten waarin de gegevens worden uitgewisseld en ongeacht het type device waarmee de gebruiker inlogt.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden