Verbeter governance, security en vindbaarheid van informatie

Hoe kun je je data verrijken en tegelijkertijd beter beschermen?

De hoeveelheid data die organisaties creëren, opslaan en verwerken groeit met de dag. Dit brengt uitdagingen met zich mee met betrekking tot security en compliance, maar ook simpelweg op het gebied van de vindbaarheid van informatie.

Om data beheersbaar te houden en de waarde ervan te optimaliseren, moet deze data verrijkt worden. Maar hoe doet u dat op de meest veilige en efficiënte manier?

Maak geautomatiseerde dataverrijking mogelijk met de Microsoft 365 Data Modernizer

De Rubicon Microsoft 365 Data Modernizer zorgt ervoor dat data in uw omgeving gemakkelijk automatisch – of indien gewenst, handmatig – verrijkt kan worden. Het automatisch toevoegen van de juiste metadata, retentie- en sensitivity tags zorgt ervoor dat uw data beter vindbaar en beschermd is.

Met behulp van Azure Information Protection en onze bewezen implementatie-methodiek helpen wij u binnen zes weken om een zelf-beschermend datamodel te implementeren, met vooraf geconfigureerde regels. Zodat uw data altijd en overal veilig is vanaf het moment van invoer, en zelfs binnen de systemen van derde partijen.

De Data Modernizer vraagt geen verandering in de werkwijze van uw medewerkers, en vereist dus ook geen training voor eindgebruikers.

Betrouwbaar, veilig, en vindbaar

Als uw data altijd voorzien is van de juiste tags, kunt u er veel betrouwbaardere inzichten uit halen. Houd uw data veilig en blijf compliant, en bespaar tegelijkertijd veel tijd in het handmatig toevoegen van metadata én het zoeken naar de juiste informatie. Zet de volgende stap met het moderniseren van uw dataplatform.

Rubicon is Microsoft Gold en Advanced cloud partner op de thema’s Security, Integration, Data & AI en Business Applications. We letten vanaf dag één op lifecycle management en zijn echte experts op het gebied van data en integratie. We helpen u met onze Microsoft 365 Data Modernizer graag naar uw volgende stap in data governance.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden